premiere | Disney Online // Your Best Bulgarian source about Disney
HostingAds

 

Сайт
Име: Disney Bulgaria | Disney Online
Дата на създаване: 06.09.2013/blogger/
10.09.2013 /starszz/
08.08.2015 /промяна на домейна + смяна на хоста с Флаунт/
Version: Christmas time
Hosted by: Flaunt Network | DMCA | Privacy Policy
Тема: Дисни Ченъл България
Най-добър изглед: Google Chrome

 

Партньори

Пишете ни на admin@disney-online.net, за да станете партньор.
FamillyElites


Top

 

ОнлайнЧат

 

Акценти за януари
Posted by : admin▪ 18 януари 2018▪ episodes, premiereno comments

Законът на Майло Мърфи: Сезон 1 – Премиера
Новото дете в класа Зак разбира, че дори обикновеното пътуване до училище е приключение, когато срещне Майло Мърфи. Майло е дете, което е подготвено за всичко, защото около него всичко, което може да се обърка, ще се обърка.
Сериалът се връща в ефир с нови епизоди. Премиерата е на 1 януари, понеделник, от 13:30.

Мики и приятели състезатели: Сезон 1- Премиера
Мики и Сензационните шест се състезават по света в техните яки коли, посещават много държави и животът им е пълен с приключения. Сериалът отвежда Мики и бандата с техните уникални трансформиращи се превозни средства на весели ралита. Не липсват и лудории в родния им град Хот дог хилс. Освен преживяванията им на пистата Мини и Дейзи управляват свой собствен успешен бизнес като „Щастливи помощници“ и разрешават проблемите на всеки в нужда.
Нови епизоди започват на 6 януари, събота, от 07:00 часа.

Спайдърмен: Сезон 1- Премиера
В тази нова версия на Спайдърмен Питър Паркър е приет в гимназия Хорайзън – училище за брилянтни млади учени. В същото време свиква с отговорността, която върви с това да бъдеш новия герой със свръхестествени сили в Ню Йорк.
Сериалът стартира с нови епизоди на 13 януари, събота, от 14:00 часа.

Аз съм Луна: Сезон 2 – Премиера
Луна е момиче, което живее със своето семейство в Канкун, Мексико. Тя ходи на училище, има група от приятели и обича да кара скейтборд. Нейният живот се променя, когато родителите ѝ получават предложение за работа, заради което се местят в Буенос Айрес, Аржентина.
Луна е обратно в ефира с нови епизоди на 22 януари, понеделник, от 18:00 часа.

Кърби Бъкетс: Сезон 2 – Премиера
Сериалът проследява 13-годишния Кърби Бъкетс, който мечтае да стане известен аниматор като своя идол Мак Макалистър. Кърби вижда как неговите рисунки придобиват форма, докато той заедно с най-добрите си приятели, Фиш и Ели, се отправят към нечувани и непредсказуеми приключения.
Сериалът се връща в ефир с нови епизоди на 18 януари, понеделник, от 17:30 часа.

Хотел Трансилвания – Сериалът: Сезон 2 – Премиера
Базиран на хитовия игрален филм, сериалът се фокусира върху тийнейджърските години на дъщерята на Дракула – Мейвис, и нейните трима най-близки приятели – Ханк Ен Щайн, Педро и Уенди Блоб. Сега, когато Дракула отсъства по официални вампирски дела, Мейвис най-сетне вижда шанса си да покаже на баща си какво може.
Сериалът се връща в ефир с нови епизоди от 30 януари, понеделник, от 20:00 часа.

Отбор Дисни
Бътърфлай, Елена, Рапунцел, Маринета и Мейвис са се обединили, за да ви дадат силен тласък за началото на училище.
Отбор Дисни обединява 5 супер сериала – Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото, Елена от Авалор, Рапунцел и Разбойникът: Сериалът, Мега-чудесата на Калинката и Черния Котарак и Хотел Трансилвания в един супер блок от сериали.
Блокът от сериали започва на 15 януари, понеделник, от 15:00 часа.

Забавни празници
Присъедини се към Disney Channel през празниците, за да гледаш нашите забавни серии изпълнени с веселие и смях!
Започваме със селекция на коледни и новогодишни епизоди на най-добрите Дисни предавания: включително Рапунцел и Разбойникът : сериалът, Bunk’d, Кейси под прикритие и забавният Мики Маус – определено не искаш да ги пропускаш!
Забавата започва на 23ти декември, събота, от 09:00ч и продължава и през седмицата.
Сутрешните премиери през уикенда се завръщат след паузата
Дисни ти дава селекция от премиери, с които да се събуждаш през уикендите, започвайки от 13 януари, събота.

Пен Зироу: Почасов герой: Сезон 2 – Нови епизоди започват всяка събота от 10:00 часа.
Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото: Сезон 2 – Нови епизоди започват всяка събота от 10:30 часа.
Бизаардварк 2 – Нови епизоди започват всяка събота от 11:00 часа.
Малките Пиджи маски: Сезон 1 – Завръщат се с нови епизоди след паузата.
Денем Конър, Грег и Амая са нормални деца, но през нощта активират гривните си, които им дават супер сили. Те се превръщат в Пиджи маски – Господин Кат, Геко и Оулет. Те се впускат в различни приключения заедно, разрешават мистерии и научават ценни уроци.
Нови епизоди започват всяка събота и неделя. Те стартират на 6 януари от 07:30 часа.

 

 

Акценти за декември
Posted by : admin▪ 3 декември 2017▪ Christmas, Disney, episodes, Original Movies, premiereno comments

Рапунцел: Кралица за ден – Премиера

Борбена героиня, нежелан герой и сърдит кон са звездите на сериала, който разказва  веселата обновена приказка за дългокосата принцеса Рапунцел, която е затворена в кула. След като тя успява да се освободи от мащехата си Готел и се събира отново със своите родители – Крал Фредерик и Кралица Ариана от Корона, Рапунцел се адаптира към живота си като тяхна дъщеря. Тя обаче продължава да има различни премеждия с Юджийн Фицхърбърт, хамелеона Паскал, коня Максимус и тяхната нова слугиня Касандра.

Сега Рапунцел е развълнувана, че има важна роля, но принцесата е изправена пред някои трудни решения, когато ужасна снежна буря заплашва да унищожи Корона.

Специалният епизод започва в събота, 2 декември, от 11:30 часа.

Също така, Рапунцел се завръща с нови приключения преди празничния сезон.

Новите епизоди на сериала започват от понеделник, 11 декември, от 17:00 часа.

Никулден

Дисни Ченъл са подготвили празнична програма, за да отбележат с вас Никулден със специални епизоди на най-любимите предавания като: „Наследниците 2“, „Късмет Чарли – Коледа е!“, Замръзналото Кралство: Магията на Северното Сияние“, „Рапунцел и разбойникът“ и „Елена от Авалор“.

Коледни премиери  

Декември  носи със себе си поредица от премиери на вашите любими предавания, сред които „Лив и Мади“, „Кейси под прикритие“, „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“, Кърби Бъкетс, „Най-добри приятели завинаги“, „Bunk’d“, „Законът на Майло Мърфи“, „Райли в големия свят“.

Епизодите започват в понеделник, 4 декември, от 19:30 часа

Празнична програма

Присъединете се към Дисни Ченъл по празниците, за да гледате весели сериали, пълни с шеги и смях! Всеки ден започва със селекция от коледни и новогодишни епизоди на най-обичаните предавания, сред които „Приключенията на Рапунцел и разбойника“, „Bunk’d“, „Хотел Трансилвания: Сериалът“, „Аз съм по средата“, „Бизаардварк“, „Кейси под прикритие“ и забавни кратки епизоди на Мики Маус. Със сигурност не искате да пропуснете това!

Епизодите започват в събота, 23 декември, от 09:00 часа и продължават през училищната ваканция.

Топ 30 отброяване

3 дни преди Нова Година открийте и гледайте топ 30 отброяване на вашите любими Дисни предавания (по 10 предавания на ден). Не пропускайте най-доброто шоу, което ще ви отведе право към една Нова и щастлива година!

Започва в петък, 29 декември, от 19:00 часа.

Кейси под прикритие – Сезон 3 – Премиерни епизоди

„Кейси под прикритие“ е комедия, която се фокусира върху Кейси Купър, който е факир по математика. Той тренира, за да стане супер шпионин под прикритие, следвайки стъпките на своите родители. Всеки епизод показва семейство Купър, което балансира между типичните семейни проблеми и в същото време изпълнява мисии под прикритие, за да пази страната.

Премиерните епизоди започват в понеделник, 18 декември, от 16:00 часа.

Аз съм Луна – Сезон 2 – Нови епизоди

Луна се завръща с нови епизоди. Тя е момиче, което живее със семейството си в Канкун, Мексико. Ходи на училище, има приятели и обича да кара кънки. Но животът ѝ се променя, когато родителите получават предложение за работа в Буенос Айрес, Аржентина.

Премиерните епизоди продължават и през декември, от 18:00 часа.

Сутрешните премиери през уикенда продължават

Дисни ви предоставя селекция от премиери, с които да се събуждате през уикендите до 17 декември.

Пен Зироу: Почасов герой – Сезон 2 – Нови епизоди всяка събота от 10:00 часа.

Аз съм по средата – Сезон 2 Нови епизоди всяка събота от 10:30 часа.

Бизаардварк 2 Нови епизоди всяка събота от 11:00 часа.

Малките Пиджи маски – Сезон 1 –  Новите епизоди продължават

През деня Конър, Грег и Амая са нормални деца. Но вечер те активират своите гривни, които им дават супер сили. Те стават Пиджи маските Катбой, Геко и Оулет и се впускат в приключения, разкриват мистерии и научават ценни уроци.

Нови епизоди всяка събота и неделя от 07:30 часа.

 

Акценти за ноември
Posted by : admin▪ 18 ноември 2017▪ Disney, episodes, Original Movies, premiereno comments

Хотел Трансилвания – Сезон 1: Нови епизоди

Базиран на хитовия филм, сериалът се фокусира върху тийнейджърските години на дъщерята на Дракула – Мейвис, и нейните трима най-близки приятели – Ханк Ен Щайн, Педро и Уенди Блоб. Сега, когато Дракула отсъства по официални вампирски дела, Мейвис най-сетне вижда шанса си да покаже на баща си какво може.

10 нови епизода от понеделник, 30 октомври до петък, 15 ноември от 20:00 часа, с повторения на същия ден от 23:00 часа и на следващия ден от 08:00 часа.

Наръчник на Геймъра за почти всичко – Начало на Сезон 2

Историята проследява професионалния видео геймър Конър, който е трябва да отиде в гимназията за първи път след нараняване на палеца. Справяйки се с новия си начин на живот, той се фокусира върху приятелството и си представя живота като видео игра.

Сериалът започва от понеделник, 6 ноември до понеделник, 27 ноември от 19:30.

Аз съм Луна – Сезон 2: Нови епизоди

Луна е момиче, което живее със своето семейство в Канкун, Мексико. Тя ходи на училище, има група от приятели и обича да кара скейтборд. Нейният живот се променя, когато родителите ѝ получават предложение за работа, заради което се местят в Буенос Айрес, Аржентина.

„Аз съм Луна“ се завръща с нови епизоди от понеделник, 13 ноември, от 18:00 часа.

Елена от Авалор: Земята на джакините: Премиера

Когато Елена пътува до царството на джакините, тя без да иска освобождава мистичен горски дух, който може да застраши Авалор!

Специалният епизод на Сезон 1 започва в събота, 25 ноември от 11:30.

Елена от Авалор – Сезон 1: Нови епизоди

„Елена от Авалор“ се завръща с нови епизоди

Действието на поредицата се развива в омагьосана приказна земя на име Авалор и разказва историята на Елена – смела и авантюристична тийнейджърка. Тя е спасила своето царство от зла магьосница и сега трябва да се научи да управлява кралството като коронована принцеса, докато не порасне, за да стане кралица.

Премиерата започва от понеделник, 27 ноември, от 17:30 часа.

Междузвездни войни: Приключенията на Фримейкър – Начало на Сезон 2

В сериала участват Фриймейкърите, семейство скитници, които строят и продават звездни кораби, направени от космически отломки.

Сериалът започва от понеделник, 13 ноември, с премиера всеки ден от 16:30 часа.

Играта на играчките 3: Премиера

Играчките погрешка са доставени до дневен център, вместо до тавана, точно преди Анди да замине за колеж. Сега от Уди зависи да убеди останалите играчки, че те не са изоставени и че трябва да се върнат вкъщи.

Премиерата на филма е в събота, 11 ноември, от 11:30 часа.

Сутрешните премиери през уикенда продължават:

Дисни ви предоставя селекция от премиери, с които да се събуждате през уикенда.

Пен Зироу: Почасов герой – Сезон 2 – Нови епизоди всяка събота от 10:00 часа.

Клонинги в мазето – Сезон 4 –  Нови епизоди всяка събота от 10:30, до 18 ноември.

Аз съм по средата – Сезон 2 – Нови епизоди всяка събота от 10:30, от събота 25 ноември

Бизаардварк – Сезони 1 и 2 – нови епизоди всяка събота от 11:00 (Сезон 1 продължава до премиерата на Сезон 2 на 18 ноември).

Малките Пиджи Маски – Сезон 1 – Новите епизоди продължават

През деня Конър, Грег и Амая са нормални деца. Но вечер те активират своите гривни, които им дават супер сили. Те стават Пиджи маските Катбой, Геко и Оулет, които се впускат в приключения, разкриват мистерии и научават ценни уроци.

Това младежко съдържание се излъчва всяка събота и неделя от 07:30 часа, от 14 октомври.

Мини епизоди на Мики Маус – Сезон 4

Мики става на 89 години в събота, 18 ноември! Дисни Ченъл ще му помогне да го отпразнува с няколко кратки клипа.

 

„Хотел Трансилвания“: Сериалът започва по Дисни Ченъл
Posted by : admin▪ 27 октомври 2017▪ episodes, premiereno comments

Дисни Ченъл представя премиерата на новия си анимационен сериал „Хотел Трансилвания”, базиран на популярната едноименна филмова поредица. Сериалът има 26 епизода по 22 минути и е продуциран от Nelvana studio в Торонто. Фокусира се върху тийнейджърските години на дъщерята на Дракула, Мейвис, и нейните трима най-добри приятели Ханк Ен Щайн, Педро и Уенди Блоб.

Сега когато Дракула отсъства по официални вампирски дела, Мейвис най-сетне вижда  шанса си да покаже на баща си какво може. С помощта на своите приятели, тя решава да приложи в действие блестящите си идеи за това как да управлява хотела, но се появява леля Лидия, която настоява за дори повече ред и традиция в Хотела.

„Хотел Трансилвания“: Сериалът започва по Дисни Ченъл в понеделник, 30 октомври, от 20:00 часа.

Комедийният хит от 2013 година „Хотел Трансилвания“ беше номиниран за наградата „Златен глобус“ и има най-висок рейтинг за септемврийска премиера някога в бокс-офисите в САЩ, а това постижение е дори надминато с продължението от 2015 година „Хотел Трансилвания 2“.

 

Акценти за Септември
Posted by : admin▪ 29 август 2017▪ episodes, Original Movies, premiereno comments

Ето какво ново ни очаква през следващия месец.

Рапунцел и разбойникът
Настройте се за удивителния пълнометражен филм (2010) на анимационното студио на Уолт Дисни – Рапунцел и разбойникът.

Борбена героиня, нежелан герой и сърдит кон са звездите на 50-ото мултипликационно филмче на Дисни – веселата, обновена приказка за Рапунцел – дългокоса принцеса, затворена в кула.

Премиера на 2 септември, събота, от 11:30 часа, с повторение на същия ден от 20:30 часа.

Освен това Рапунцел, Флин и техните приятели Паскал и Максимус се завръщат на Дисни Ченъл на 9 септември от 11:30 часа с краткото филмче Рапунцел и разбойникът завинаги, което показва кралската сватба.

Рапунцел и разбойникът: Преди завинаги
Действието на новата лента (2017) се развива между филма на анимационното студио на Уолт Дисни Рапунцел и разбойникът и краткия филм Рапунцел и разбойникът завинаги. Този визуално динамичен удължен епизод на Disney Channel Original Movies показва как Рапунцел се запознава с родителите си, кралството и хората от Корона.

През октомври очаквайте и премиерата на Приключенията на Рапунцел и разбойника – Сериалът, където неудържимият дух и естествено любопитство за света на главната героиня я водят до осъзнаването, че има много да научи преди да приеме кралската си съдба. Затова тя със смелост отлага коронацията си и се  впуска в страхотни приключения – за ужас на краля, който след като изпуска детството на Рапунцел, трябва да приеме, че дъщеря му сега е независима, млада жена.

В приключенията на Рапунцел ще се включат Юджийн, смелият хамелеон-помощник – Паскал, и конят Максимус, който не си пада по глупостите, както и сладките кръчмарски бандити и новодошлата Касандра – здрава като нокти слугиня, която става довереник на Рапунцел.

Очаквайте премиерата на 23 септември, събота, от 11:30 часа.

Наследниците 2: Премиера
Наследниците е вдъхновяваща история за синовете и дъщерите тийнейджъри на скандалните злодеи на Дисни. Във втория филм Бен, който вече е крал на Аурадон, се опитва да помогне на

Мал, Иви, Карлос и Джей да се приспособят напълно към живота в Аурадон. Но когато тежестта да бъде перфектен по кралски се окаже твърде много за Мал, тя се завръща на Острова на изгубените и разбира, че Ума, дъщерята на Урсула, е станала кралица и нейната банда крои планове да свали бариерата.

Очаквайте премиерата на 16 септември, събота, от 11:30 часа, с повторение на същия ден от 17:30 и 21:30 часа.

„Аз съм Луна: Сезон 2
Вторият сезон на сериала проследява приключенията на Луна в Буенос Айрес. Предстоят промени за всички герои. Сюжетът проследява живота на учениците, които се завръщат от ваканцията, за да срещнат нови препятствия. Ще им се наложи и да се справят със собствените си чувства и страсти.

Премиерните епизоди стартират от 18 септември, понеделник, от 18:00 часа.

Единайсеторката: Нови епизоди
Приключенията на Габо продължават в нови епизоди.  Влюбен във футбола, той започва своето приключение, когато отпътува за Буенос Айрес, където ще живее в общежитията на спортно-ориентираната гимназия IAD. С течение на историята Габо ще развие способностите, от които има нужда, за да се превърне в лидер на групата. Той ще преживее победи, поражения и също така болката от това да се изправи пред истината за историята на семейството си.

Излъчването продължава от понеделник до петък от 20:00 часа.

Групата на Алекс Сезон 3: Нови епизоди
Историята разказва за Алекс – умен, смел и добронамерен тийнейджър, който е трети курс в Института Мелшер заедно с неговите приятели от детството. Това са – Никол, чувствително момиче, което е тайно влюбено в Алекс, и Кристиян – атлет, популярен сред момичетата. Те ще трябва да се изправят пред нови предизвикателства и заедно да напреднат в музикалния свят.

Премиерните епизоди стартират на 4 септември, понеделник, от 16:00 часа и продължава от понеделник до петък. Финалът ще бъде двоен епизод на 15 септември, петък.

Сутрешни премиери през уикенда  

Псевдокотка: Сезон 1  Премиера на нови епизоди от 9 септември в 6:00 часа.

Спайдърмен: Сезон 1  Започва през уикенда на 9 септември от 8:00 часа.

Елена от Авалор: Сезон 1 Нови епизоди от 9 септември, събота, от 10:00 часа.

Кей Си под прикритие: Сезон 3 Нови премиерни епизоди от 9 септември, събота, от 10:30 часа.

Лив и Мади: Сезон 4 Нови премиерни епизоди от 9 до 30 септември, от 11:00 часа.

 

Акценти за август
Posted by : admin▪ 6 август 2017▪ Disney Summer, episodes, Original Movies, premiereno comments

Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото: Сезон 2: Нови епизоди  

Принцеса Бътърфлай е необикновена принцеса. Тя е борбено момиче, изпратено на Земята от родителите, за да бъде в безопасност. Тя променя живота на всички около себе си, докато се бори със злото.

Новите епизоди започват от понеделник- 31 юли в 15:45 часа и ще се излъчват всеки ден от понеделник до петък.

Отиди на почивка с Дисни!

Ако няма да ходите на почивка, Дисни ще донесе почивката при вас! Прекарайте малко време с Аз съм по средата, Къмпиране, Елена от Авалор, Бизаардварк и други Дисни приятели през това лято.

Зу Зу, Сезон 1: Нови епизоди

Епизодите са съсредоточени главно върху Франки, която живее в Енитаун, заедно с майка си,  баща си и Зу Зу любимците си. Сериите са изградени върху непрекъснато действие, смях и приключения. Франки обича училището, спорта и своите хамстери. Тя дори им говори, а те дори ѝ отговарят.

Франки е много енергично момиче и Зу Зу любимците й трябва доста да се стараят, за да поддържат същото темпо като нея.

От понеделник, 28 август, до петък, 1 септември, от 14:00 часа.

Единайсеторката, Сезон 1: Нови епизоди

Единайсеторката  е чисто нов футболен сериал, който започна през този летен сезон по Дисни Чанъл.

Най-голямата страст на Габо е футболът. Неговото приключение започва, когато той отива в Буенос Айрес, където заживява в общежитията на спортно-ориентираната гимназия IAD. С течение на историята Габо ще развие способностите, от които има нужда за да се превърне в лидер на групата. Той ще преживее победи, поражения и също така болката от това да се изправи пред  истината за историята на семейството си.

Единайсеторката  ни показва най-важните елементи, които ще изградят тези 11 момчета, които без съмнение ще трябва да играят като един сплотен отбор, за да постигнат своите мечти.

Излъчването продължава от понеделник до петък – от 20:00 часа, през този  месец.

Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак: Избрани моменти

Време е да обеззлиним! Гледайте най-добрите моменти от шоуто само по Дисни Чанъл от 17:30 часа!

Включете канала, за да видите топ 10-те момента. Те започват от понеделник – 14 август. Открийте кой е номер 1 в петък – 25 август!

Пазител на лъвските земи, Сезон 1: Нови епизоди

Пазител на лъвските земи се завръща с нови епизоди. В този завладяващ спин-оф на Цар Лъв (сериал продължение със същите герои от пълнометражния филм) лъвчето Кайон, което е син на Симба и Нала, става водач на Лъвската Гвардия. Това е екип от животни, състоящ се от най-свирепите, най-смелите, най-силните и тези с най-добро зрение от всички животни в Лъвските земи.

Този сериал е направен за деца от 2 до 7 години и семействата им. Историите са предназначени да дават позитивни уроци за работата в екип, обществото и различията между хората. Всеки епизод от анимацията използва думи от Суахили и включва оригинални песни.

Новите епизоди продължават от 08:20 часа, всеки уикенд през месеца.

Джейк и пиратите от Невърленд

Джейк се завръща с последния си сезон и той вече е капитан.  Филмът Джейк и пиратите от Невърленд има награда *Annie. Той е музикален и интерактивен, американски анимационен сериал, излъчван по Дисни Чанъл.  Базиран е на историята на Дисни за Питър Пан.

Сериалът е фокусиран върху банда млади пирати. Тя се състои от Джейк, Изи, Къби и техния папагал Скъли, които непрекъснато се състезават за съкровища, с Капитан Хук и Мистър Смий. Обикновено те са в компанията на няколко други герои, включително техния жив кораб, Бъки и  приятелката им русалка, Марина.

*Наградите Annie са американски награди за изключителни постижения в анимацията.

Премиерите ще започнат в понеделник -14 август от 7:20 часа и продължават всеки ден до петък- 8 септември.

Междузвездни войни: Силите на съдбата

Този предстоящ минисериал протича в различни ери от вселената на Междузвездни войни.

Шоуто е подходящо за всеки, който е бил вдъхновен от героизма на принцеса Лея, смелостта на Рей или упоритостта на Асока.

Междузвездни войни: Силите на съдбата е оригинален сериал, който изследва неразказани истории, които са изградили съдбите на Рей,  Джин Ерсо, Принцеса Лея, Сабин Врен, Падме Амидала, Асока Тано и др. Малките моменти и ежедневните решения оформят по-голямата героична сага.

Сериалът ще дебютира в края на юли и ще продължи през август от 16:05  часа и от 06:25 часа.

В небето: Премиера

Спечелилият два „Оскар“-а филм на „Пиксар“ разказва за приключенията на намръщен възрастен мъж, който завързва балони, пълни с хелий за къщата си, и отлита за Венецуела. Той го прави, за да  изпълни обещание, което е дал на съпругата си преди тя да почине.

Филмът има премиера  в събота – 26 август, от 11:30 часа, с повторение от 17:30 часа.

 

Акценти за юни
Posted by : admin▪ 19 май 2017▪ Disney Summer, episodes, finale, premiereno comments

Нови епизоди на “Законът на Майло Мърфи” – Епизоди (09-10) – на 01 и 02 юни – 20:30.

Нови епизоди на “Клонинги в мазето: Бионичен остров” – Сезон 4 Епизоди (13-18) – от 03 до 18 юни – всяка събота и неделя – 09:30.

Краят на 2 сезон на “Хрониките на Евърмур” – Сезон 2 Епизоди (11-12) – на 01 и 02 юни – 19:30.

Нови епизоди на “Лив и Мади: Калифорнийски стил” – Сезон 4 Епизоди (07-12) – от 03 до 18 юни – всяка събота и неделя – 10:30.

Откъс от “Рапунцел и разбойникът преди завинаги” – 01 юни – 15:00.

Откъс от “Патешки истории” – 09 юни – 06:25 (с няколко повторения същия ден).

Начало на оригиналния анимационен сериал на Disney Junior – “Мики и приятели състезатели” – Епизоди (01-06) – от 10 юни – всяка събота и неделя – 07:50 (с повторение по-късно същия ден)

Финалът на “Върховният Спайдърмен” – Сезон 4 Епизод 16 Част 1 и 2 – на 27 и 28 юни – 07:20.

Начало на 2 сезон на “Аз съм по средата” – Сезон 2 Епизоди (01-09; 12) – от 19 юни – всеки делничен ден – 13:30.

Начало на оригиналния сериал на Disney Channel Аржентина – “O11CE” – Епизоди (01-10) – от 19 юни – всеки делник – 20:00.

Акцентите достигнаха до вас благодарение на cvetomir1997 от форума на нашите партньори – BGTVNews

 

Акценти през април
Posted by : admin▪ 1 април 2017▪ Disney, episodes, premiereno comments

Акценти по Дисни Ченъл през април

Междузвездни войни: Бунтовниците (Трети сезон): Нови епизоди

Смелите и умни космически бандити се изправят срещу Империята на злото, която затяга своята власт върху галактиката и преследва последния останал рицар джедай.

Действието на Междузвездни войни: Бунтовниците е между Междузвездни войни: Епизод III и  IV във филмовата сага – една епоха, която обхваща почти две десетилетия, които никога досега  не са изследвани на филмовия екран.

Междузвездни войни: Бунтовниците продължава епичната традиция на легендарната сага Междузвездни войни с всички нови и вълнуващи екшън приключения. Това е „мрачно“ време за галактиката, когато галактическата Империя затяга властовата си хватка от свят на свят.

Новите епизоди започват в събота, 1 април от 07:20 часа. Ще се излъчват всеки уикенд.

Псевдокотка  (Първи сезон): Нови епизоди

Псевдокотка се завръща по Дисни Ченъл с нови епизоди.

Анимационният сериал разказва историята на едно нетрадиционно приятелство между наивно извънземно, предопределено да спаси вселената, и тревожно суетен и самомнителен домашен котарак, който мисли само за себе си.

Единият от главните персонажи – Гарк, не е истинска котка, той е псевдокотка – малко синьо извънземно, облечено в лилав котешки костюм. Макс пък е истински котарак – пълничък, пухкав и жълт на цвят, постоянно обгрижван от своята отдадена собственичка – Бети.  

Когато Гарк катастрофира с космическия си кораб в мокрото помещение на Бети, той намира нов дом и създава нетрадиционно приятелство с Макс, който обаче бързо се научава как да се възползва от мистериозните извънземни сили на Гарк и неговия сладък, доверчив характер.

На Макс му харесва да има почитател, който ще направи всичко за него, но крайно любопитният Гарк, с липса на всякакво разбиране за живота на Земята, изважда Макс от зоната му на комфорт и го вкарва в нелепи приключения. Независимо дали те се размотават вкъщи или профучават през пространството и проучват нови планети, приключенският инстинкт на Гарк принуждава Макс да се превърне в героя, който Макс вярва, че е.

Не пропускайте новите епизоди в понеделник,  3 април,  от 16:35 часа, разделен на части във всеки ден от седмицата до петък, 14 април.

Елена от Авалор: Нови епизоди

Елена от Авалор се завръща с нови епизоди само по Дисни Ченъл.

Действието на поредицата се развива в омагьосана приказна земя на име Авалор и разказва историята на Елена – смела и авантюристична тийнейджърка. Тя е спасила своето царство от зла магьосница и сега трябва да се научи да управлява кралството като коронована принцеса, докато  не порасне, за да стане кралица.  

Пътешествието на Елена като принцеса ще и предостави възможност да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, издръжливост и състрадание – отличителни  черти на всеки истински велик лидер.   

Историите имат влияние от латиноамериканската култура чрез архитектурата, традициите, храната и обичаите. Магията, митологията, фолклорът и музиката също играят важна роля във всеки епизод с оригиналните песни, които обхващат редица латиноамерикански музикални стилове, включително латино поп, салса и чилийски хип-хоп.

Новите епизоди стартират в събота, 29 април, от 10:30 часа.

Сутрешни премиери през уикенда

Наръчник на геймъра за почти всичко (Първи сезон) се завръща с нови епизоди всяка събота и неделя от 09:30 часа през целия месец.

Бизаардварк (Първи сезон) има премиера на нови епизоди в събота, 1 април, в 10:00 часа.

Райли в големия свят (Трети сезон) ще се  излъчва всеки уикенд от 10:30 часа до 23 април.

The Lodge (Първи сезон) ще продължи да се излъчва всеки уикенд от 11:00 часа до 9 април.

 

Акценти за декември
Posted by : admin▪ 17 декември 2016▪ Christmas, episodes, premiereno comments

Очаквайте през декември:


Нов епизод на “София Първа” – Сезон 3 Епизод 15 – 19 декември – 06:00.


Нови епизоди на “Bizaardvark” – Епизоди (05-10) – от 01 до 08 декември – всеки делник – 20:30.


Нови епизоди на “Райли в големия свят” – Сезон 2 Епизоди (27-28) – на 10 и 17 декември – 11:00.


Нов епизод на “Кейси под прикритие” – Сезон 2 Епизод 14 – 04 декември – 09:30.


Нови епизоди на “Rolling with the Ronks!” – Епизоди (19-24)  – от 01 до 08 декември – всеки делник – 16:50.

Нови епизоди на “Къмпиране” – Епизоди (17-18) – на 10 и 17 декември – 09:30.


Нови епизоди на “Луна” – Епизоди (54-60) – от 01 до 09 декември – всеки делник – 18:00.


Нови епизоди на “Междузвездни войни: Бунтовниците” – Сезон 3 Епизоди (06-11) – от 03 до 18 декември – всяка събота и неделя – 07:20.


Нови епизоди на “Наръчник на геймъра за почти всичко” – Епизоди (05-10) – от 03 до 18 декември – всяка събота и неделя – 09:00.


Краят на 4 сезон на “Анндроиди” – Сезон 4 Епизоди (09-13) – на 03 и от 10 до 18 декември – всяка събота и неделя – 10:00.


Начало на 2 сезон на “Най-добри приятели завинаги!” – Сезон 2 Епизоди (01-03) – от 03 до 17 декември – всяка събота – 10:30.


Премиера на специалния 20-минутен епизод на “Мики Маус” – Duck the Halls: A Very Mickey Christmas – 16 декември – 19:30.

*благодарим на cvetomir1997 от форума на нашите партньори – BgTvNews

 

Дивна изпълнява песен от новия сериал на Дисни Ченъл „Елена от Авалор“
Posted by : admin▪ 21 октомври 2016▪ News, premiereno comments

post

Певицата Дивна изпълни песента „Моят час“, част от новия анимационен сериал по Дисни Ченъл „Елена от Авалор“. Премиерата на сериала е в СЪБОТА, 29 ОКТОМВРИ, от 11:00 часа по Дисни Ченъл. Музикалното видео по химна на Елена „Моят час“ се излъчва от 17ти  октомври, както и в официалния YouTube канал на Дисни България. (http://bit.ly/2exh0OM)

divna

“Това е едно от най-яките неща, които са ми се случвали! Винаги ми е било мечта да бъда част от проект на Дисни, особено пък от такъв за една толкова смела принцеса! Елена е невероятна и аз се влюбих в нея в момента, в който я опознах – вярвам, че и със зрителите ще се случи същото! Надявам се, че си приличаме по повече неща, отколкото предполагам, защото тя е страхотен модел за подражание на всяко младо момиче! Процесът по записването на песента “Моят час” и по заснемането на видеото към нея беше страшно забавно, интересно и поучително за мен преживяване. Сигурна съм, че зрителите на Дисни Ченъл ще му се насладят!” заяви Дивна.

Ситуирана в омагьосаната приказна земя на Авалор, сериалът разказва историята на Елена, смела и авантюристична тийнейджърка, която е спасила кралството си от злите сили и трябва да се научи да управлява като принцеса, докато порасне достатъчно, за да бъде кралица. Пътуването на Елена ще я накара да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, издръжливост и състрадание, качествата на истински добрите лидери.

Историите включват влияния от различни латински и испански култури чрез архитектура, традиции, храна и обичаи. Магията, митологията, фолклорът и музиката също играят важна роля, като всеки епизод включва песни, обхващащи редица латиноамерикански музикални стилове включително Мариачи, Латински поп, салса, Банда и чилийски хип-хоп.

В първия епизод, Елена официално е коронясана принцеса и спасява сестра си Изабел от Ноблинс, подобие на елф с променяща се форма, известни от митовете на Чили. Епизодът също представя Зузо, духовният водач на Елена в животинския свят, познат от вярванията на племената на маите в южната част на Мексико. Във втория епизод, наречен „Сестра за пример“ , Елена е разкъсана между обещанието да помогне на Изабел и изпълнението на кралските задължения.

elena

Тази есен Дисни Ченъл ще излъчи специален филм „Елена и тайната на Авалор“, който разказва как Елена е била затворник в продължение на десетилетия в магическия си амулет и освободена от принцеса София от Енкансия.   

„Елена от Авалор“ е творчество на носителят на награда Еми – Крей Гербър, който изпълнява и ролята на изпълнителен продуцент. Силвия Карденас Оливас е редактор на историята, а Елиът М. Бур е режисьор. Съветниците относно културните особености са Марсела Дависон Авилес, основател на групата „Chapultepec”, ко-основател на интернационалната латино инициатива Camino Arts и директор на хуманитарните програми на Фондацията FDR в Харвардския университет; и Дийн Родригез, сътрудник и директор на театралната група „Център“, както и ко-основател на театралния ансамбъл „Latins Anonymous”, който наскоро бе назначен от президента Обама за член на Националния съвет по изкуствата.

Номинираният за награда Еми – Тони Моралес (Хетфийлд и Маккой) е композиторът, а носителят на награда Еми – Джон Кавана („София Първа) е текстописецът/музикалният директор, а аплодираният музикант и инструктор по латино музика Рене Камачо е консултантът по латино музиката.

 

 Следваща страница »

Powered by:Wordpress ● Designed by: Skydivide Designs ● Disney-Online.net