Disney | Disney Online // Your Best Bulgarian source about Disney
HostingAds

 

Сайт
Име: Disney Bulgaria | Disney Online
Дата на създаване: 06.09.2013/blogger/
10.09.2013 /starszz/
08.08.2015 /промяна на домейна + смяна на хоста с Флаунт/
Version: Christmas time
Hosted by: Flaunt Network | DMCA | Privacy Policy
Тема: Дисни Ченъл България
Най-добър изглед: Google Chrome

 

Партньори

Пишете ни на admin@disney-online.net, за да станете партньор.
FamillyElites


Top

 

ОнлайнЧат

 

Акценти за декември
Posted by : admin▪ 3 декември 2017▪ Christmas, Disney, episodes, Original Movies, premiereno comments

Рапунцел: Кралица за ден – Премиера

Борбена героиня, нежелан герой и сърдит кон са звездите на сериала, който разказва  веселата обновена приказка за дългокосата принцеса Рапунцел, която е затворена в кула. След като тя успява да се освободи от мащехата си Готел и се събира отново със своите родители – Крал Фредерик и Кралица Ариана от Корона, Рапунцел се адаптира към живота си като тяхна дъщеря. Тя обаче продължава да има различни премеждия с Юджийн Фицхърбърт, хамелеона Паскал, коня Максимус и тяхната нова слугиня Касандра.

Сега Рапунцел е развълнувана, че има важна роля, но принцесата е изправена пред някои трудни решения, когато ужасна снежна буря заплашва да унищожи Корона.

Специалният епизод започва в събота, 2 декември, от 11:30 часа.

Също така, Рапунцел се завръща с нови приключения преди празничния сезон.

Новите епизоди на сериала започват от понеделник, 11 декември, от 17:00 часа.

Никулден

Дисни Ченъл са подготвили празнична програма, за да отбележат с вас Никулден със специални епизоди на най-любимите предавания като: „Наследниците 2“, „Късмет Чарли – Коледа е!“, Замръзналото Кралство: Магията на Северното Сияние“, „Рапунцел и разбойникът“ и „Елена от Авалор“.

Коледни премиери  

Декември  носи със себе си поредица от премиери на вашите любими предавания, сред които „Лив и Мади“, „Кейси под прикритие“, „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“, Кърби Бъкетс, „Най-добри приятели завинаги“, „Bunk’d“, „Законът на Майло Мърфи“, „Райли в големия свят“.

Епизодите започват в понеделник, 4 декември, от 19:30 часа

Празнична програма

Присъединете се към Дисни Ченъл по празниците, за да гледате весели сериали, пълни с шеги и смях! Всеки ден започва със селекция от коледни и новогодишни епизоди на най-обичаните предавания, сред които „Приключенията на Рапунцел и разбойника“, „Bunk’d“, „Хотел Трансилвания: Сериалът“, „Аз съм по средата“, „Бизаардварк“, „Кейси под прикритие“ и забавни кратки епизоди на Мики Маус. Със сигурност не искате да пропуснете това!

Епизодите започват в събота, 23 декември, от 09:00 часа и продължават през училищната ваканция.

Топ 30 отброяване

3 дни преди Нова Година открийте и гледайте топ 30 отброяване на вашите любими Дисни предавания (по 10 предавания на ден). Не пропускайте най-доброто шоу, което ще ви отведе право към една Нова и щастлива година!

Започва в петък, 29 декември, от 19:00 часа.

Кейси под прикритие – Сезон 3 – Премиерни епизоди

„Кейси под прикритие“ е комедия, която се фокусира върху Кейси Купър, който е факир по математика. Той тренира, за да стане супер шпионин под прикритие, следвайки стъпките на своите родители. Всеки епизод показва семейство Купър, което балансира между типичните семейни проблеми и в същото време изпълнява мисии под прикритие, за да пази страната.

Премиерните епизоди започват в понеделник, 18 декември, от 16:00 часа.

Аз съм Луна – Сезон 2 – Нови епизоди

Луна се завръща с нови епизоди. Тя е момиче, което живее със семейството си в Канкун, Мексико. Ходи на училище, има приятели и обича да кара кънки. Но животът ѝ се променя, когато родителите получават предложение за работа в Буенос Айрес, Аржентина.

Премиерните епизоди продължават и през декември, от 18:00 часа.

Сутрешните премиери през уикенда продължават

Дисни ви предоставя селекция от премиери, с които да се събуждате през уикендите до 17 декември.

Пен Зироу: Почасов герой – Сезон 2 – Нови епизоди всяка събота от 10:00 часа.

Аз съм по средата – Сезон 2 Нови епизоди всяка събота от 10:30 часа.

Бизаардварк 2 Нови епизоди всяка събота от 11:00 часа.

Малките Пиджи маски – Сезон 1 –  Новите епизоди продължават

През деня Конър, Грег и Амая са нормални деца. Но вечер те активират своите гривни, които им дават супер сили. Те стават Пиджи маските Катбой, Геко и Оулет и се впускат в приключения, разкриват мистерии и научават ценни уроци.

Нови епизоди всяка събота и неделя от 07:30 часа.

 

Акценти за ноември
Posted by : admin▪ 18 ноември 2017▪ Disney, episodes, Original Movies, premiereno comments

Хотел Трансилвания – Сезон 1: Нови епизоди

Базиран на хитовия филм, сериалът се фокусира върху тийнейджърските години на дъщерята на Дракула – Мейвис, и нейните трима най-близки приятели – Ханк Ен Щайн, Педро и Уенди Блоб. Сега, когато Дракула отсъства по официални вампирски дела, Мейвис най-сетне вижда шанса си да покаже на баща си какво може.

10 нови епизода от понеделник, 30 октомври до петък, 15 ноември от 20:00 часа, с повторения на същия ден от 23:00 часа и на следващия ден от 08:00 часа.

Наръчник на Геймъра за почти всичко – Начало на Сезон 2

Историята проследява професионалния видео геймър Конър, който е трябва да отиде в гимназията за първи път след нараняване на палеца. Справяйки се с новия си начин на живот, той се фокусира върху приятелството и си представя живота като видео игра.

Сериалът започва от понеделник, 6 ноември до понеделник, 27 ноември от 19:30.

Аз съм Луна – Сезон 2: Нови епизоди

Луна е момиче, което живее със своето семейство в Канкун, Мексико. Тя ходи на училище, има група от приятели и обича да кара скейтборд. Нейният живот се променя, когато родителите ѝ получават предложение за работа, заради което се местят в Буенос Айрес, Аржентина.

„Аз съм Луна“ се завръща с нови епизоди от понеделник, 13 ноември, от 18:00 часа.

Елена от Авалор: Земята на джакините: Премиера

Когато Елена пътува до царството на джакините, тя без да иска освобождава мистичен горски дух, който може да застраши Авалор!

Специалният епизод на Сезон 1 започва в събота, 25 ноември от 11:30.

Елена от Авалор – Сезон 1: Нови епизоди

„Елена от Авалор“ се завръща с нови епизоди

Действието на поредицата се развива в омагьосана приказна земя на име Авалор и разказва историята на Елена – смела и авантюристична тийнейджърка. Тя е спасила своето царство от зла магьосница и сега трябва да се научи да управлява кралството като коронована принцеса, докато не порасне, за да стане кралица.

Премиерата започва от понеделник, 27 ноември, от 17:30 часа.

Междузвездни войни: Приключенията на Фримейкър – Начало на Сезон 2

В сериала участват Фриймейкърите, семейство скитници, които строят и продават звездни кораби, направени от космически отломки.

Сериалът започва от понеделник, 13 ноември, с премиера всеки ден от 16:30 часа.

Играта на играчките 3: Премиера

Играчките погрешка са доставени до дневен център, вместо до тавана, точно преди Анди да замине за колеж. Сега от Уди зависи да убеди останалите играчки, че те не са изоставени и че трябва да се върнат вкъщи.

Премиерата на филма е в събота, 11 ноември, от 11:30 часа.

Сутрешните премиери през уикенда продължават:

Дисни ви предоставя селекция от премиери, с които да се събуждате през уикенда.

Пен Зироу: Почасов герой – Сезон 2 – Нови епизоди всяка събота от 10:00 часа.

Клонинги в мазето – Сезон 4 –  Нови епизоди всяка събота от 10:30, до 18 ноември.

Аз съм по средата – Сезон 2 – Нови епизоди всяка събота от 10:30, от събота 25 ноември

Бизаардварк – Сезони 1 и 2 – нови епизоди всяка събота от 11:00 (Сезон 1 продължава до премиерата на Сезон 2 на 18 ноември).

Малките Пиджи Маски – Сезон 1 – Новите епизоди продължават

През деня Конър, Грег и Амая са нормални деца. Но вечер те активират своите гривни, които им дават супер сили. Те стават Пиджи маските Катбой, Геко и Оулет, които се впускат в приключения, разкриват мистерии и научават ценни уроци.

Това младежко съдържание се излъчва всяка събота и неделя от 07:30 часа, от 14 октомври.

Мини епизоди на Мики Маус – Сезон 4

Мики става на 89 години в събота, 18 ноември! Дисни Ченъл ще му помогне да го отпразнува с няколко кратки клипа.

 

Акценти през април
Posted by : admin▪ 1 април 2017▪ Disney, episodes, premiereno comments

Акценти по Дисни Ченъл през април

Междузвездни войни: Бунтовниците (Трети сезон): Нови епизоди

Смелите и умни космически бандити се изправят срещу Империята на злото, която затяга своята власт върху галактиката и преследва последния останал рицар джедай.

Действието на Междузвездни войни: Бунтовниците е между Междузвездни войни: Епизод III и  IV във филмовата сага – една епоха, която обхваща почти две десетилетия, които никога досега  не са изследвани на филмовия екран.

Междузвездни войни: Бунтовниците продължава епичната традиция на легендарната сага Междузвездни войни с всички нови и вълнуващи екшън приключения. Това е „мрачно“ време за галактиката, когато галактическата Империя затяга властовата си хватка от свят на свят.

Новите епизоди започват в събота, 1 април от 07:20 часа. Ще се излъчват всеки уикенд.

Псевдокотка  (Първи сезон): Нови епизоди

Псевдокотка се завръща по Дисни Ченъл с нови епизоди.

Анимационният сериал разказва историята на едно нетрадиционно приятелство между наивно извънземно, предопределено да спаси вселената, и тревожно суетен и самомнителен домашен котарак, който мисли само за себе си.

Единият от главните персонажи – Гарк, не е истинска котка, той е псевдокотка – малко синьо извънземно, облечено в лилав котешки костюм. Макс пък е истински котарак – пълничък, пухкав и жълт на цвят, постоянно обгрижван от своята отдадена собственичка – Бети.  

Когато Гарк катастрофира с космическия си кораб в мокрото помещение на Бети, той намира нов дом и създава нетрадиционно приятелство с Макс, който обаче бързо се научава как да се възползва от мистериозните извънземни сили на Гарк и неговия сладък, доверчив характер.

На Макс му харесва да има почитател, който ще направи всичко за него, но крайно любопитният Гарк, с липса на всякакво разбиране за живота на Земята, изважда Макс от зоната му на комфорт и го вкарва в нелепи приключения. Независимо дали те се размотават вкъщи или профучават през пространството и проучват нови планети, приключенският инстинкт на Гарк принуждава Макс да се превърне в героя, който Макс вярва, че е.

Не пропускайте новите епизоди в понеделник,  3 април,  от 16:35 часа, разделен на части във всеки ден от седмицата до петък, 14 април.

Елена от Авалор: Нови епизоди

Елена от Авалор се завръща с нови епизоди само по Дисни Ченъл.

Действието на поредицата се развива в омагьосана приказна земя на име Авалор и разказва историята на Елена – смела и авантюристична тийнейджърка. Тя е спасила своето царство от зла магьосница и сега трябва да се научи да управлява кралството като коронована принцеса, докато  не порасне, за да стане кралица.  

Пътешествието на Елена като принцеса ще и предостави възможност да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, издръжливост и състрадание – отличителни  черти на всеки истински велик лидер.   

Историите имат влияние от латиноамериканската култура чрез архитектурата, традициите, храната и обичаите. Магията, митологията, фолклорът и музиката също играят важна роля във всеки епизод с оригиналните песни, които обхващат редица латиноамерикански музикални стилове, включително латино поп, салса и чилийски хип-хоп.

Новите епизоди стартират в събота, 29 април, от 10:30 часа.

Сутрешни премиери през уикенда

Наръчник на геймъра за почти всичко (Първи сезон) се завръща с нови епизоди всяка събота и неделя от 09:30 часа през целия месец.

Бизаардварк (Първи сезон) има премиера на нови епизоди в събота, 1 април, в 10:00 часа.

Райли в големия свят (Трети сезон) ще се  излъчва всеки уикенд от 10:30 часа до 23 април.

The Lodge (Първи сезон) ще продължи да се излъчва всеки уикенд от 11:00 часа до 9 април.

 

BACK TO SCHOOL! Спечели училищна програма!
Posted by : admin▪ 1 септември 2016▪ Disney, Site03 comments

plakat

Вече сме септември, което означава, че училището е съвсем наблизо. А Disney-Online е тук, за да ти помогне да се организираш с училищна програма на едни от любимите герои на зрителите на Дисни Ченъл.

Благодарим на SnimkiteVi.com за спонсорството.

За да участвате в конкурса, трябва да имате съгласие от родител.

След това, трябва да харесате (ако все още не сте) страницата ни във фейсбук – Disney Online, както и да добавите в приятели спонсорите ни – SnimkiteVi.

Накрая, ни изпратете пълните си имена, години, точен адрес и телефон за връзка – на disneybulgariaservice@abv.bg!

Краен срок: 11.09, 00:00ч.

Успех на всички!

 

Очаквайте – Ретро седмицата на Disney-Online!
Posted by : admin▪ 28 февруари 2016▪ Disney, Newsno comments

Много скоро ще се състои първият ни проект за тази година, а именно – Ретро седмицата на Disney-Online. Най-вероятно се досещате какво ще представлява проекта, но засега, ние ще замълчим още малко.

 

Гледайте цял епизод на новия сериал на Дисни в Disney.bg!
Posted by : admin▪ 10 февруари 2016▪ Disney, episodes, premiereno comments

miraculous

Мега-чудесата: на калинката и черния котарак е най-новият сериал на Дисни. Ексклузивно в Disney.bg можете да гледате целия 7ми епизод, докато чакате новите епизоди, които започват от 22 февруари от 17:10ч.

Гледай епизода от тук

 

Официално преминахме в 16:9
Posted by : admin▪ 14 август 2015▪ Disney, Newsno comments

169format

На 11 август, Дисни Ченъл България, официално преминаха на така наречения HD формат – 16:9. След толкова отлагания, най-сетне преминаването е вече факт. За съжаление, за в бъдеще не се очаква HD версия в България.

Старите шоута, които са в 4:3 си вървят в този формат с черни ленти.

 

Акценти за Август
Posted by : admin▪ 13 юли 2015▪ Disney, episodes, premiereno comments

Ето ги и акцентите за предстоящия месец!


Краят на 3 сезон на “Братя по карате”

Сезон 3 Епизод 19 – 03 август – 12:45
Сезон 3 Епизод 20 – 04 август – 12:45
Сезон 3 Епизод 21 – 05 август – 12:45
Сезон 3 Епизод 22 – 06 август – 12:45

Финалът на “Финиъс и Фърб” (единствен неизлъчен остава последният тридесет и шести епизод)

Сезон 4 Епизод 33 – Last Day of Summer (Част 1) – 24 август – 08:50
Сезон 4 Епизод 34 – Last Day of Summer (Част 2) – 25 август – 08:20
Сезон 4 Епизод 35 – The O.W.C.A. Files   (Част 1) – 25 август – 08:50

Нови епизоди на “Доктори на супергерои”

Сезон 2 Епизод 08 – 15 август – 09:15
Сезон 2 Епизод 09 – 16 август – 09:15
Сезон 2 Епизод 10 – 17 август – 09:15
Сезон 2 Епизод 11 – 18 август – 09:15
Сезон 2 Епизод 12 – 19 август – 09:15
Сезон 2 Епизод 13 – 20 август – 09:15

Нов епизод на “Остин и Али”

Сезон 3 Епизод 19 – 08 август – 13:45

Начало на сериала на Amazon Studios – “Анн-дроиди” – целият 1 сезон – от 03 до 19 август – всеки делник – 13:15.

/Акцентите достигнаха до вас благодарение на Cvetomir1997 от форума на нашите партньори – BgTvNews!/

 

Гласувайте за любимия си епизод на “НДП”
Posted by : admin▪ 4 февруари 2015▪ Disney, episodes, Short news03 comments

В официалния сайт на Дисни Ченъл България тече анкета, в която можете да гласувате за любимия си епизод от поредицата “Най-добри приятели” (‘We love besties’).
Имате избор от 7 шоута. Гласувайте още сега за вашия фаворит и ще видите епизода в края на месеца!

ГЛАСУВАЙТЕ ОТ ТУК

 

Ъпдейт на галерията!
Posted by : admin▪ 13 януари 2015▪ Disney, Jessie, premiere, Без категория, Галерия / Galleryno comments

Тези дни поработихме над галерията. Добавих две фотосесии и стоп-кадри от първия епизод от последния сезон на “Джеси”!

Джеси – 4х01 – “Но Африка е толкова .. далеч”
Jessie_2011_S04E01_720p_HDTV_x264-qcf_007.jpgJessie_2011_S04E01_720p_HDTV_x264-qcf_009.jpgJessie_2011_S04E01_720p_HDTV_x264-qcf_014.jpgJessie_2011_S04E01_720p_HDTV_x264-qcf_025.jpg

Gallery link : Captures from Disney Prod. > Jessie – 4×01 – But Africa is so-Fari

Сабрина Карпентер – Фотосесия Майк Л. / 2014
Sabrina_Carpenter_01.jpgSabrina_Carpenter_04.jpgSabrina_Carpenter_09.jpgtumblr_naz4ocj8rL1qzt880o5_1280.jpg
Gallery link : Photoshoots > Actresses > Sabrina Carpenter – Mike Lerner photoshoot / 2014

“Райли в големия свят” -Портрети / 2014
Rowan_Blanchard_02.jpgRowan_Blanchard_01.jpgSabrina_Carpenter_01~0.jpgSabrina_Carpenter_03~0.jpg
Gallery link : Photoshoots > Girl Meets World > Portraits 06/23/14

 Следваща страница »

Powered by:Wordpress ● Designed by: Skydivide Designs ● Disney-Online.net