Дисни Ченъл ще изненада феновете си с нови премиери през месец юли | Disney Online // Your Best Bulgarian source about Disney
HostingAds

 

Сайт
Име: Disney Bulgaria | Disney Online
Дата на създаване: 06.09.2013/blogger/
10.09.2013 /starszz/
08.08.2015 /промяна на домейна + смяна на хоста с Флаунт/
Version: Christmas time
Hosted by: Flaunt Network | DMCA | Privacy Policy
Тема: Дисни Ченъл България
Най-добър изглед: Google Chrome

 

Партньори

Пишете ни на admin@disney-online.net, за да станете партньор.
FamillyElites


Top

 

ОнлайнЧат

 

Дисни Ченъл ще изненада феновете си с нови премиери през месец юли
Posted by : admin▪ 6 юли 2016▪ Disney Summer, episodes, Original Movies, premiereno comments

Анндроиди – премиера на сезон 3

01

Присъединете се към нас и единадесетгодишната Ан – гений и дете-учен, заедно с Ник, Шаная и трите андроида, които продължават да работят върху нови експерименти за новия сезон.

„Анндроиди“ е история за гения Ан и нейните приятели Ник и Шаная. Заедно с нейните андроидни създания Ръка, Очи и Пал се отправят към най-големия им експеримент: порастването.

Сериалът е посветен на науката, технологията, инженерството и математиката, като прави всичко това през погледа на единадесетгодишно момиче. Няма нищо по-хубаво за Ан от това да си изцапа ръцете докато твори, разглобява или сглобява неща. Ан тотално разбива стереотипа на типичната тийнейджърка.

Третият сезон на „Анндроиди“ разказва за Ан, Ник и Шаная – триото, което ще премине през още повече приключения и експерименти с техния приятел Пал, който желае още по-силно да стане истинско дете. В този сезон, Ник е изгонен от склада за отпадъци от майка си, Ан подобрява защитната система на склада, а Шаная се опитва да възвърне баланса в нормално положение.

Гледайте новите епизоди от 11-ти юли от 11:05 часа.

Майка & Дъщеря: Калифорнийска мечта

03

Проследете невероятното американско пътешествие на Барбара, която заедно с майка си, решава да отиде в Лос Анджелис, за да участва в дизайнерски конкурс. За нещастие, тяхното приключение претърпява неочаквани обрати и нищо не минава по план!

Гледайте новият филм на Дисни Ченъл в Събота, 23-ти юли от 11:30 часа.

Маратон за стотния филм на Дисни Ченъл

04

За да отпразнува стотния филм на Дисни Ченъл – „Бъдещи приключения при гледането на деца“, който ще излезе тази есен, Дисни Ченъл и феновете ще изберат кои продукции да бъдат излъчени по време на този маратон, докато не достигнат до премиерата на стотната бройка.

Гледайте избраните от феновете филми, започващи от 30-ти юли от 17:35 часа.

Върховният Спайдърмен срещу Коварните

02

В четвърти сезон на поредицата на Марвел – „Върховният Спайдърмен срещу Коварната шесторка“ , Питър Паркър се намира в страхотна позиция – успелият герой, борил се редом с Отмъстителите, вече и лидер в академията на ЩИТ, както и прекарва повече време с леля Мей. Когато Спайди научава, че най-големите му врагове – Доктор Октопус, Хидра и новата Коварна шесторка са се съюзили да унищожат него и ЩИТ, той прави специален нов екип. Той е съставен от Паяци като него, включващ Майлс Моралес, Агент Венъм, Железния Спайдър и мистериозния Скарлет Спайдър. Любимият на всички Спайдърмен и новите му приятели, ще трябва да обединят сили, за да преборят най-голямото си предизвикателство до сега.

Гледайте новите епизоди, започващи на 18-ти от 10:40 часа.

Дисни Ченъл ще излъчи Голямото Откриване на Празника на Shanghai Disney Resort като специално телевизионно предаване на 9 юли в 10:15 часа и на 10 юли в 20:30 часа.

05

Очаквайте скоро подробности около 100-тния филм на Дисни – „Бъдещи приключения при гледането на деца“.

 

Leave a ReplyPowered by:Wordpress ● Designed by: Skydivide Designs ● Disney-Online.net